Program reakcyjnego podziemia. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1980)
Plakat polityczny nieznanego autorstwa z okresu strajków "Solidarności" przed wprowadzeniem stanu wojennego. Hasła wypisane na rozrzuconych czarnych i biało-czerwonych kartach.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Propaganda -- Polska -- 1970-2000 -- druki ulotne; Polska -- polityka i rządy -- 1945-1981 -- druki ulotne