Carlo Collodi - Pinokio / Teatr im. H. Ch. Andersena w Lublinie. ([wydawca nieznany], 2007)
Plakat premiery z marca 2007 r. Reżyseria: Robert Jarosz, muzyka: Krzysztof Knittel, scenografia: Stasys Eidrigevičius. Plakat przedstawia drewnianego Pinokia we wnętrzu ryby.