Carlo Collodi - Pinokio - Teatr im. Hansa Christiana Andersena (Lublin). (Lublin : [wydawca nieznany], 2007)
Plakat premiery z marca 2007 r. Reżyseria: Robert Jarosz, muzyka: Krzysztof Knittel, scenografia: Stasys Eidrigevičius. Plakat przedstawia drewnianego Pinokia we wnętrzu ryby.
Keywords: Teatr im. Hansa Christiana Andersena (Lublin) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.