[Afisz. Incipit] Sala Koncertowa Grand Hotelu ... pożegnalny recital ... Szpinalski. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o koncercie pianisty Stanisława L. Szpinalskiego, 30.07.1947 r. w sopockim Grand Hotelu.