Sopot Plaża / fotografia barwna J. Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Krajowa Agencja Wydawnicza PSW Prasa Książka Ruch, 1974)
Przedstawia Skwer Kuracyjny w Sopocie, w głębi widoczna plaża, ok. 1980 r.