Molo - Snarska, Irena (1934-2013). ([Gdańsk], 1967)
Przedstawia abstrakcyjną kompozycję nawiązującą do motywu wody i molo.
Pod kompozycją tytuł, technika, numer odbitki 4/30, sygnatura autora i data: Irena Snarska 1967 r. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Sztuka -- Polska -- 1945-1970.