Spichlerz Błękitny Baranek : katalog wystawy / redakcja: Beata Ceynowa. - Ceynowa, Beata (Muzeum Archeologiczne w Gdańsku, 2021)
Katalog stałej wystawy w Spichlerzu Błękitny Baranek należącym do Muzeum Archeologicznego w Gdańsku.