Spichlerz Błękitny Baranek : katalog wystawy - Ceynowa, Beata; Muzeum Archeologiczne (Gdańsk). (Gdańsk : Muzeum Archeologiczne w Gdańsku, 2021)
Katalog stałej wystawy w Spichlerzu Błękitny Baranek należącym do Muzeum Archeologicznego w Gdańsku.
Bibliografia na stronach 587-590.
Projekt dofinansowany ze środków Miasta Gdańska
Keywords: Muzeum Archeologiczne (Gdańsk) -- katalogi; Gdańsk (Polska) -- zabytki -- katalogi wystaw; Katalogi wystaw -- Polska -- Gdańsk -- 1990-.