Finałowe zawody piłki nożnej o wejście do ligi państwowej Radomiak Lechia. (Gdańsk : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o meczu na Stadionie Miejskiem we Wrzeszczu 29.08.1948 r.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne