"Wierzę w Jezusa Chrystusa, Syna Bożego Jednorodzonego" / Jerzy Misiurek. - Misiurek, Jerzy Jan (1936-2021)
1. Wierzyć w Jezusa Chrystusa. 2. Syn Boży Jednorodzony. 3. Kyrios - Pan. 4. Wartości duchowe prawdy o bóstwie Chrystusa.