[Ulotka. Incipit] Konzert des Collegium musicum der Technischen Hochschule ... - Staatliches Landesmuseum für Danziger Geschichte (Danzig : [wydawca nieznany], 1928)
Druk z programem koncertu 30.09.1928 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Oliwa (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.