[Afisz teatralny. Incipit:] Mistrzowski Koncert Piosenki i Satyry Maria Chmurkowska Wiera Gran Tadeusz Bocheński. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o koncercie w dniach 8-12.06.1949 r.w sali Teatru Kameralnego w Sopocie.