"Wielkim występkiem jest zazdrościć ojcu sławy" : o edytorskich przedsięwzieciach synów renesansowych pisarzy / Anna Sitkowa. - Sitkowa, Anna
Słowa kluczowe: literatura Renesansu, pisarze Renesansu, edytorstwo.