Ex Libris Siegfried Svensson H. R. - Reyers, Hermann (1935- ). (1960)
Przedstawia głowę wąsatego mężczyzny, z uniesionym do góry palcem, nad książkami, jedna z nich otwarta. U góry z prawej strony napis: Ex Libris Siegfried Svensson. Sygn. aut. w obrębie kompoz.