[Afisz. Incipit] Zawody Piłki Nożnej o mistrzostwo M-W ligi Gdańskiej Budowlani Czułchów - Kolejarz Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o zawodach, które odbyły się 28.06.1953 r. na boisku sportowym "Kolejarz" w Sopocie przy ul. Jana z Kolna.