[Ulotka. Incipit] Lieber Vereingenosse in Danzig! - Allgemeiner Deutscher Sprachverein. Zweig Danzig (Danzig : [wydawca nieznany], 1939)
Ulotka z celami, jakie stawiała sobie organizacja.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne