Danzig - St. Marien - Bruck, Albrecht (1874-1964). ([Gdańsk], 1910)
Przedstawia widok na kościół Mariacki w Gdańsku.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora.
Data powstania według działalności autora.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- zabytki -- w sztuce