Bractwo Matek Chrześcijańskich przy kościele św. Józefa : pod wezwaniem N. Marii Panny, Matki Jezusowej. - Bractwo Matek Chrześcijańskich przy Kościele św. Józefa (Tczew). (Tczew : [s.n.], 1946)
Druk z ustawami i modlitwami bractwa.
Keywords: Wronka, Andrzej -- (1897-1974).; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- życie religijne -- 1945-1970.