Taniec księżniczki : Komedia w trzech aktach Ludwika Hieronima Morstina / Teatr Miejski "Wybrzeże". ([wydawca nieznany], 1948)
Program teatralny premiery 20.07.1948 r. Reżyseria: Konrad Łaszewski, dekoracje: Agnieszka Hornicka, układ taneczny: Janina Jarzynówna.