Simonis Pavli Hilscheri Medicinae Doctoris [...] Prolvsio De Unico In Homine Reperto Rene Praegrandem Continente Calculum. Pvblicae Invitationi Ad Dissertationem Inavgvralem De Recto Et Non Recto Vini Circa Febres Usu D. III. Octobris Habendam Praemissa. - Hilscher, Simon Paul (1682-1748) (Litteris Mvllerianis, 1733)
Zaproszenie na rozprawę doktorską Johanna Gottlieba Fischera, zawiera biogram kandydata.