Simonis Pavli Hilscheri Medicinae Doctoris [...] Prolvsio De Unico In Homine Reperto Rene Praegrandem Continente Calculum. Pvblicae Invitationi Ad Dissertationem Inavgvralem De Recto Et Non Recto Vini Circa Febres Usu D. III. Octobris Habendam Praemissa. - Hilscher, Simon Paul (1682-1748).; Müller, Johann Adolph ( -1735). (Jenae : Litteris Mvllerianis, 1733)
Zaproszenie na rozprawę doktorską Johanna Gottlieba Fischera, zawiera biogram kandydata.
Data na k. tyt.: D. II. Octobris M DCC XXXIII.
ICCU online
BSZ online
Keywords: Fischer, Johann Gottlieb -- (1709- ).