Ex Libris Jocelyn Mercier O. F. - Feil, Otto (1894-1985) (1956)
Przedstawia w ramce zabudowania wiejskie i wieżę kościelną na tle wysokich gór. Napis u góry nad ramką: Ex Libris, u dołu pod ramką: Jocelyn Mercier. Sygn. aut. w obrębie kompoz.