Ex Libris Jocelyn Mercier - Feil, Otto (1894-1985).; Mercier, Jocelyn (1926-2006). ([S. l., 1956)
Przedstawia w ramce zabudowania wiejskie i wieżę kościelną na tle wysokich gór. Napis u góry nad ramką: Ex Libris, u dołu pod ramką: Jocelyn Mercier. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Nazwisko aut. i symbol techniki graf. ołówkiem na odwrocie. Data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 1945-1990.