[Afisz teatralny. Incipit] Theater in Danzig. Heute Dienstag, den 9. März 1824. Zum Benefize der Dem. Lanz. Das unterbrochene Opferfest. Eine große heroisch-komische Oper in 2 Aufzügen. Musik von Winter. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1824)
Afisz przedstawienia "Das unterbrochene Opferfest. Eine große heroisch-komische Oper in 2 Aufzügen" z muzyką Petera von Winter.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Winter, Peter von -- (1754-1825).; Stadttheater (Gdańsk) -- historia; Teatry -- Polska; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w