[Afisz. Incpit] Zarządzenie urzędowe o szczepieniu przeciw tyfusowi brzusznemu / Wł. Duchniewski. - Duchniewski, Władysław (1905-1981) ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o obowiązkowych szczepieniach w maju 1946 r.