[Afisz. Incipit] W dniu "Święta Poległych" uczcijmy ... - Polski Związek Zachodni. Obwód Sopot (Sopot : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z programem uroczystości w dniu Wszystkich Świętych w Sopocie.
Keywords: Polski Związek Zachodni -- druki ulotne; Wszystkich Świętych -- Polska -- Sopot -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła