[Ulotka. Incipit] Evangelische Männer! ... Seid am Sonntag, den 10. November ... in der Sporthalle (Große Allee) zur Luthergedenkfeier des Evangelischen Bundes. (Danzig : [wydawca nieznany], 1928)
Ulotka informująca o wydarzeniu.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie religijne; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne