Ex Libris Jana Chabrzyckiego Białka / K. Wiszniewski. - Wiszniewski, Kazimierz (1894-1960) ([wydawca nieznany], 1942)
Przedstawia ozdobny zegar szafkowy, u dołu napis: Ex Libris, niżej w obramowaniu napis: Jana Chabrzyckiego Białka. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.