Aleksander Żelezcow - Dialogi o zwierzętach / projekt graficzny Remus & Duda ; Teatr Wybrzeże. - Remus-Duda, Joanna (1965- ). (Teatr Wybrzeże, 2003)
Plakat premiery 25.10.2003 r. Reżyseria: Remigiusz Brzyk. Obsada: Joanna Bogacka, Ewa Brajner-Leonowicz, Małgorzata Brajner, Milena Lisiecka, Maciej Brzoska, Ryszard Jasiński, Cezary Rybiński.