Aleksander Żelezcow - Dialogi o zwierzętach - Remus-Duda, Joanna (1965- ).; Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 2003)
Plakat premiery 25.10.2003 r. Reżyseria: Remigiusz Brzyk. Obsada: Joanna Bogacka, Ewa Brajner-Leonowicz, Małgorzata Brajner, Milena Lisiecka, Maciej Brzoska, Ryszard Jasiński, Cezary Rybiński.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); 2001-; Plakaty -- 1990-.; Plakat teatralny