Wyzwania czasu starości / Walerian Słomka. - Słomka, Walerian (1933- ).
1. Solidarność Ojca Świętego z ludźmi "jesieni życia". 2. Biblijne przykłady starości. 3. Szczególne wyzwania starości. 4. Powinności wobec starszych. 5. Na progu czasu i wieczności.