Dworzec Towarowy przy ulicy Toruńskiej - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia Dworzec Towarowy przy ulicy Toruńskiej w Gdańsku, 1987 rok.
Tytuł i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulice -- Polska -- Gdańsk -- 1945- -- fotografie; Dworce kolejowe -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Dolne Miasto (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- fotografie