Exlibris Frank Nielsen / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1972)
Przedstawia wagę szalkową, w jednej szalce siedzi naga kobieta, na ramieniu wagi siedzi ptaszek. U dołu napis: Exlibris Frank Nielsen. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.