Gustav Grunau Dr. phil. Harald Jensen. - Jensen, Harald (1901)
W ozdobnej rokokowej ramce, z główką putta u góry, napis: Gustav Grunau Dr. phil., pod ramką napis: Bern 1901. U dołu nazwisko aut.: Harald Jensen, Bern.