[Afisz. Incipit] W wykonaniu czołowych artystów warszawskich Tadeusza Bocheńskiego Witolda Elektorowicza Stefana Sojeckiego ... ([wydawca nieznany], 1946)
Połowa afisza informująca o wydarzeniu 7 oraz 9-10 lipca 1946 r.