Ex Libris Andrzeja Ryszkiewicza / KW. - Wiszniewski, Kazimierz (1894-1960) (1946)
Z lewej strony regał z książkami, z prawej rząd kamieniczek, u góry napis: Ex Libris Andrzeja Ryszkiewicza. Sygnatura artysty KW i data '46 w obrębie kompozycji.