Z książek o dzieciach Jadwigi Klemensiewiczowej ep. - Przeorska, Edwarda Regina (1884-1965) (1943)
W wieńcu z liści napis: z książek o dzieciach, wokoło na wieńcu napis: Jadwigi Klemensiewiczowej. Sygn. aut.: ep i data 43 w obrębie kompoz., pod przedstawieniem ołówkiem imię i nazwisko aut. oraz data.