Ex Libris Marion Arneburg / Norbert Ott. - Ott, Norbert H. (1942-2025) (1973)
Przedstawia kota siedzącego na parapecie okiennym, napis: Ex Libris Marion Arneburg. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.