Ex Libris Marion Arneburg - Ott, Norbert H. (1942-2025); Arneburg, Marion (1973)
Przedstawia kota siedzącego na parapecie okiennym, napis: Ex Libris Marion Arneburg. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 20 w