[Stan wojenny 1982] [Hasła opozycyjne] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1982)
Przedstawia napisy opozycyjne na dachu budynku przemysłowego w okolicy stacji SKM Przymorze: "Im słoneczko wyżej tym zwycięstwo bliżej" "Solidarność trwa", wiosna 1982 rok.