Ex Libris CŠ [Ctibor Šťastný] / Ctibor Šťastný. - Šťastný, Ctibor (1884-1962) (1937)
Na tle gałązki z kiścią winogron monogram wiązany CŠ, u dołu napis: Ex Libris, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.