Ex Libris CŠ [Ctibor Šťastný] - Šťastný, Ctibor (1884-1962). (1937)
Na tle gałązki z kiścią winogron monogram wiązany CŠ, u dołu napis: Ex Libris, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Ekslibris własny artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 20 w