I sekretarz Tadeusz Fiszbach dekoruje Karola Filipiątka - kombatanta / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia uroczystość odznaczenia kombatanta Karola Filipiątka przez Tadeusza Fiszbacha, 4 maja 1978 roku.