I sekretarz Tadeusz Fiszbach dekoruje Karola Filipiątka - kombatanta - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia uroczystość odznaczenia kombatanta Karola Filipiątka przez Tadeusza Fiszbacha, 4 maja 1978 roku.
Tytuł na rewersie ręka autora.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk