Florence Sylva Wheeler HE. - Wheeler, Florence Sylva (1895)
W wieńcu laurowym leżące i stojące książki, putto z lupą w ręku ogląda otwartą książkę, niżej na książkach położone dwie róże. U dołu napis: Florence Sylva Wheeler. U góry po prawej stronie, w wianuszku monogram aut. między napisem: Del. Sc., niżej data: M. D. CC. XCV Op. 24.