Florence Sylva Wheeler - Wheeler, Florence Sylva ([S. l.], 1895)
W wieńcu laurowym leżące i stojące książki, putto z lupą w ręku ogląda otwartą książkę, niżej na książkach położone dwie róże. U dołu napis: Florence Sylva Wheeler. U góry po prawej stronie, w wianuszku monogram aut. między napisem: Del. Sc., niżej data: M. D. CC. XCV Op. 24.
Nazwisko aut. wg bibliogr.
Strona University Library University of Illinois, dostęp 18.05.2015