Geschäftsbücherfabrik / W.F. Burau Danzig. (Verlag W. F. Burau, 1924)
Katalog z ofertą drukarni W. F. Burau, która znajdowała się w przed II w.ś. w Gdańsku na Langgasse 39 (Długa) i Hundegasse 100 (Ogarna).