Efektywność opracowania zbiorów w bibliotece akademickiej na przykładzie Biblioteki Głównej Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu / Katarzyna Regulska, Liliana Kozik. - Regulska, Katarzyna (bibliotekarstwo)
Słowa kluczowe: opracowanie zbiorów bibliotecznych, biblioteka akademicka, zbiory biblioteczne, katalogowanie zbiorów bibliotecznych, efektywność.