Efektywność opracowania zbiorów w bibliotece akademickiej na przykładzie Biblioteki Głównej Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu - Regulska, Katarzyna (bibliotekarstwo).; Kozik, Liliana (2014)
Słowa kluczowe: opracowanie zbiorów bibliotecznych, biblioteka akademicka, zbiory biblioteczne, katalogowanie zbiorów bibliotecznych, efektywność.
Tytuł nagłówkowy.
Bibligrafia na stronach 115-116.
Streszczenie angielskie.
Keywords: Katalogowanie -- Polska -- konferencje