[Afisz. Incipit:] Państwowe Przedsiębiorstwo Imprez Artystycznych przedstawia program rozrywkowy pt.: Oj będzie, będzie zabawa ... ([wydawca nieznany], 1972)
Afisz informujący o programie. Wykonanie - Laureat Festiwalu Opolskiego "Gdańska Kapela Podwórkowa" w składzie: Wojciech Liszewski, Bogdan Malach, Ryszard Rec, Edmund Sosnowski, Wiesław Wasilewski, Włodzimierz Votka oraz Czesław Szewczyk i Bogusława Czosnowska.